VIRAL

Τρομερό σχόλιο της Γκλάντμπαχ για τους 280 χαρακτήρες στο twitter

Τρομερό σχόλιο της Γκλάντμπαχ για τους 280 χαρακτήρες στο twitter

To twitter αποφάσισε να αυξήσει τους χαρακτήρες από 140 σε 280, με την Γκλάντμπαχ να εκφράζει την ικανοποίησή της για τη συγκεκριμένη εξέλιξη μ' έναν πρωτότυπο τρόπο.

Σε μία σημαντική αλλαγή προχώρησε το twitter, καθώς αποφάσισε να διπλασιάσει το όριο των χαρακτήρων στα μηνύματά του από 140 σε 280, με στόχο να προσελκύσει περισσότερους χρήστες και να διευκολύνει τους ήδη υπάρχοντες να το χρησιμοποιούν συχνότερα

Το όριο των 140 χαρακτήρων θα παραμείνει για τους χρήστες που χρησιμοποιούν ορισμένες ασιατικές γλώσσες (ιαπωνική, κινεζική, κορεατική), επειδή αυτές χρησιμοποιούν λιγότερους χαρακτήρες από ό,τι τα δυτικά και άλλα αλφάβητα, άρα μπορούν να πουν περισσότερα πράγματα με λιγότερα γράμματα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ικανοποίησε ιδιαίτερα τους διαχειριστές του λογαριασμού της Μπορούσια Γκλάντμπαχ στο twitter, οι οποίοι κι ευχαρίστησαν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μ' έναν πρωτότυπο τρόπο.

"Αγαπητό twitter,

Σ' ευχαριστούμε που μας έδωσε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε 280 χαρακτήρες. Το όνομα του συλλόγου μας μπορεί, επιτέλους, να εκφραστεί σε όλο το μεγαλείο του.

Με εκτίμηση,

Borussia Verein für Leibesübungen 1900 Mönchengladbach e.V".

Δείτε το tweet:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ