VIRAL

Τρομερό meme με Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo shoots off-balance against LeBron James during the second half of an NBA basketball game Friday, Oct. 20, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Tom Lynn)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo shoots off-balance against LeBron James during the second half of an NBA basketball game Friday, Oct. 20, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Tom Lynn) AP

Έναν πολύ ωραίο τρόπο για να παρομοιάσει το ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον το "talk of the town" στο ΝΒΑ, κλέβοντας τη δόξα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, βρήκε σελίδα που ασχολείται με memes από το NBA. (PHOTO)

Ένα από τα πιο έξυπνα memes της, που αφορούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δημοσίευσε η σελίδα NBA Memes στο Facebook. Θέλοντας να δείξουν το πόσο ασχολείται πλέον ο αθλητικός Τύπος με τον Έλληνα σταρ, σε σχέση με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, δημιούργησαν ένα πολύ ευφάνταστο meme.

Ο Γιάννης παρουσιάζεται ως μία ωραία γυναίκα που περπατά στο δρόμο και περνά δίπλα από ένα ζευγάρι. Η γυναίκα του ζευγαριού είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο άντρας ο αθλητικός Τύπος, που γυρίζει το βλέμμα και κοιτάει την ωραία κοπέλα που περνάει, προκαλώντας τον εκνευρισμό της κοπέλας του (ΛεΜπρόν).

AP Photo/Tom Lynn

Απολαύστε το:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ