Τρομακτική σύγκρουση αυτοκινήτου με άλκη! - Viral - SPORT 24
VIRAL

Τρομακτική σύγκρουση αυτοκινήτου με άλκη!

Τρομακτική σύγκρουση αυτοκινήτου με άλκη!

Ερασιτεχνικό βίντεο κατέγραψε μία φοβερή σύγκρουση ανάμεσα σε αυτοκίνητο τύπου SUV και μία άλκη, στο Colorado των Ηνωμένων Πολιτειών (video)

Το βίντεο που θα δείτε είναι τραβηγμένο στον 'Colorado State Highway 9'. Ο οδηγός αυτοκίνητο τύπου SUV δεν προλαβαίνει να σταματήσει όταν βγήκε στο δρόμο μία άλκη και συγκρούστηκε μαζί της. Το ζώο, που είναι το μεγαλύτερο υπάρχον της οικογένειας των ελαφίδων, τινάχθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε αρκετά μέτρα μακριά.

Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι του 'Colorado Parks and Wildlife', μελετώντας τα ίχνη στο έδαφος, πιστεύουν ότι το ζώο κατάφερε να επιβιώσει από την τρομακτική σύγκρουση! Από θαύμα και οι επιβάτες του SUV δεν έπαθαν ούτε γρατσουνιά αν σκεφτείτε ότι μία άλκη μπορεί να ζυγίζει έως και 700 κιλά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ:

SHARE:
GROOMING

GROOMING

Πέντε συνήθειες που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερος

Απλά, καθημερινά, αλλά κρίσιμα λάθη που κάνεις και σου προσθέτουν χρόνια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αθηναϊκό γκράφιτι που έγινε παγκόσμιο viral

H μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου και σφραγισμένου σπιτιού κοντά στον Σταθμό Λαρίσης έχει γίνει θέμα θαυμασμού και συζήτησης στον κυβερνοχώρο. Δείτε το πριν και το μετά του κτηρίου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24