VIRAL

Τρελάθηκε ο κάμεραμαν στα άλματα της Στεφανίδη!

Greece's Ekaterini Stefanidi makes an attempt in the women's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
Greece's Ekaterini Stefanidi makes an attempt in the women's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP

Τα επιτυχημένα άλματα της Κατερίνας Στεφανίδη στα 4.80 και στα 4.85, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βελιγραδίου, πανηγυρίστηκαν έξαλλα, τόσο από την ίδια και τον προπονητή της, όσο και από έναν κάμεραμαν στο στάδιο! (VIDEOS)

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία πρόσθεσε στο παλμαρέ της η Κατερίνα Στεφανίδη στο Βελιγράδι, αφού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στον κλειστό στίβο. Το "χρυσό" κορίτσι του άλματος επί κοντώ, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan.gr , πανηγύρισε με την ψυχή του τη νέα του επιτυχία, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν η μόνη στην "Kombank Arena".

Πέραν του προπονητή της και της υπόλοιπης ελληνικής αποστολής, άλλος ένας μέσα στο στάδιο χάρηκε για την Κατερίνα. Αναφερόμαστε στον κάμεραμαν πίσω από το στρώμα, στο οποίο προσγειωνόταν η Κατερίνα, ο οποίος πανηγύρισε στα άλματα της Στεφανίδη στα 4.80 και στα 4.85. Στο πρώτο χειροκρότησε, ενώ στο δεύτερο ήταν πιο εκδηλωτικός, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στα videos που ακολουθούν.

Έχει άραγε Σέρβο θαυμαστή η Κατερίνα ή πρόκειται για κάποιον Έλληνα εικονολήπτη που συμμετέχει στην κάλυψη της διοργάνωσης;

Δείτε τις αντιδράσεις του:

Photo Credits: AP Photo/Marko Drobnjakovic

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ