Το τσάμικο του Γκλέτσου με φωσφοριζέ αθλητικό παπούτσι! - Viral - SPORT 24
VIRAL

Το τσάμικο του Γκλέτσου με φωσφοριζέ αθλητικό παπούτσι!

Το τσάμικο του Γκλέτσου με φωσφοριζέ αθλητικό παπούτσι!

Στην γιορτή της... φασολάδας ο Απόστολος Γκλέτσος, χόρεψε τσάμικο φορώντας αθλητικά παπούτσια που φωσφόριζαν (VIDEO)!

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε στο Κουμαρίτσι για τη γιορτή της φασολάδας και δεν έχασε την ευκαιρία να χορέψει ένα τσάμικο μαζί με τους κατοίκους. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Ο Δήμαρχος Συλίδας, με σπουδαίο έργο να τονίσουμε, φορούσε φωσφοριζέ αθλητικά παπούτσια που το βράδυ έβγαζαν... μάτι.

Δείτε τον Απόστολο Γκλέτσο να χορεύει:

SHARE:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

ΑΠΟΨΗ

ΑΠΟΨΗ

Να τι θέλουν να κάνουν 'αυτοί' στα αεροδρόμιά μας

Οι “στημένες” έρευνες που βγάζουν άχρηστα τα ελληνικά αεροδρόμια και οι καλοί Πασόκοι που προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24