VIRAL

To Playstation τρολάρει τον Μουρίνιο για το... λεωφορείο

Manchester United coach Jose Mourinho greets the audience at the end of the Champions League group A soccer match between Manchester United and Basel, at the Old Trafford stadium in Manchester, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United coach Jose Mourinho greets the audience at the end of the Champions League group A soccer match between Manchester United and Basel, at the Old Trafford stadium in Manchester, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Μία ατάκα του Ζοζέ Μουρίνιο για τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών της Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με τη Βασιλεία, προκάλεσε την αντίδραση του επίσημου λογαριασμού του Playstation στο twitter, ο οποίος και τον τρόλαρε!

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε με το "δεξί" τις υποχρεώσεις της στο Champions League, αφού επικράτησε εύκολα με 3-0 της Βασιλείας στο "Ολντ Τράφορντ". Ωστόσο, η νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του μετά το 2-0 δεν άρεσε στο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος φρόντισε να τους επαναφέρει στην τάξη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

"Μέχρι το 2-0, ήμασταν συμπαγείς, παίζαμε με αυτοπεποίθηση. Μετά το 2-0 όλα άλλαξαν και σταματήσαμε να παίζουμε σοβαρά. Δεν παίρναμε σωστές αποφάσεις στο γήπεδο και μπορούσαμε να έχουμε μπει σε μπελάδες. Παίζαμε σαν στο fantasy, σαν στο playstation. Δεν μου άρεσε. Κολπάκια και παιχνίδι που δεν μου αρέσει, γιατί δεν ήταν σοβαρό.

Οι παίκτες μου μάλλον πίστεψαν ότι όλα ήταν υπό έλεγχο όμως στο ποδόσφαιρο οφείλεις να σέβεσαι τον αντίπαλο. Δεν ξέρω αν η διαφορά τερμάτων παίζει ρόλο. Χάσαμε τη θέση μας, τον σχηματισμό μας, χάσαμε τη μπάλα πολύ έυκολα. Δεν μου άρεσε, οι παίκτες χαλάρωσαν πάρα πολύ", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όμως, η ατάκα για το "Playstation" προκάλεσε την αντίδραση του επίσημου λογαριασμού της Sony στο twitter, ο οποίος και τρόλαρε τον Πορτογάλο τεχνικό.

"Συγγνώμη Ζοζέ Μουρίνιο, στο Playstation δεν παρκάρουμε λεωφορεία... είμαστε εδώ για να διασκεδάσουμε!", αναφέρει το μήνυμα.

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ