VIRAL

Το πιο viral αεροδρόμιο της Ελλάδας!

Το πιο viral αεροδρόμιο της Ελλάδας!

Η Βίκυ Αρβανίτη "ανέβασε" στο προφίλ της στο Instagram δυο εντυπωσιακά videos από την προσγείωση και την απογείωση δυο αεροπλάνων στο αεροδρόμιο της Σκιάθου!

Τη Βίκυ Αρβανίτη την χειροκροτήσαμε πολλάκις χάρη στις προσπάθειές της με την ελληνική φανέλα σε μεγάλα τουρνουά beach volley. Αυτή την εποχή, η Ελληνίδα αθλήτρια απολαμβάνει τις διακοπές της και φροντίζει μέσω του προφίλ της στο Instagram να μας δείχνει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές της στιγμές.

Το απόγευμα της Τρίτης (30/8) η Αρβανίτη "ανέβασε" δυο τρομερά videos από την περίμετρο του πιο εντυπωσιακού αεροδρομίου της Ελλάδας, αυτό της Σκιάθου. Οποιος το έχει επισκεφθεί, καταλαβαίνει γιατί είναι εντυπωσιακό, καθώς οποιοσδήποτε μπορεί να φτάσει στο τέλος (ή την αρχή) του αεροδιαδρόμου και να δει είτε μια προσγείωση, είτε μια απογείωση αεροπλάνου.

Αν δεν έχετε βρεθεί στη Σκιάθο, αν δεν έχετε πάει στο αεροδρόμιό της, δείτε τι συμβαίνει όταν οι τουρμπίνες ενός αεροσκάφους ανάβουν και τι όταν ένα άλλο πλησιάζει για να προσγειωθεί. Πραγματικά, εντυπωσιακές εικόνες.

Take off...!!!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Arvaniti (@vickyarvaniti) στις

And...landing over our heads!!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Arvaniti (@vickyarvaniti) στις

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ