VIRAL

Το πικάρισμα της "Record" στον Ουάρντα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Έναν ασυνήθιστο τρόπο επέλεξε η πορτογαλική "Record" για να πικάρει τον Ουάρντα στην υπόθεση παρενόχλησης των συζύγων δύο παικτών της Φεϊρένσε.

Ο Αμρ Ουάρντα έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό για το ταλέντο του αλλά και τον προβληματικό του χαρακτήρα. Δύο στοιχεία που εμφάνισε ο Αιγύπτιος στην θητεία του στον Παναιτωλικό.

Γιατί από την στιγμή που πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, προς τα έξω έβγαλε μόνο το δεύτερο. Στον "Δικέφαλο" έκαναν όση υπομονή μπορούσαν μέχρι που το πήραν απόφαση ότι ο Ουάρντα περισσότερο δημιουργεί προβλήματα, παρά προσφέρει λύσεις.

Έτσι λοιπόν συμφώνησαν με την πορτογαλική Φεϊρένσε για τον δανεισμό του παίκτη. Ή έτσι νόμιζαν τουλάχιστον, καθώς ο Αυγύπτιος εξτρέμ πρόλαβε να βάλει... μπουρλότο στη συμφωνία. Ο Ουάρντα, σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους, φλέρταρε με συζύγους συμπαικτών του, προκαλώντας την δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ομάδας που άμεσα έθεσαν τον παίκτη εκτός προπονήσεων.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα και σε συμπατριώτες του υποστήριξε πως όλα είναι ψέμματα και απλά ο ΠΑΟΚ δεν είχε στείλει την κάρτα του, γι' αυτό και δεν είχε ολοκληρωθεί το deal...

Την επομένη η "Record" επανήλθε με νέο δημοσίευμα, υποστηρίζοντας ότι ο Ουάρντα φλέρταρε με σύζυγο συμπαίκτη του μέσω των social media και με μια ακόμη στο ξενοδοχείο που φιλοξενούνται παίκτες και οι οικογένειες τους.

Ο μάνατζερ του παίκτη απείλησε με μηνύσεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ωστόσο η "Record" προέβη σε μια κίνηση που δείχνει ότι ενδεχομένως να έχει "δεμένη" την ιστορία της.

Θέλοντας να πικάρει τον ποδοσφαιριστή και προφανώς να απαντήσει με τον δικό της τρόπο στην απειλή του μάνατζερ του για μηνύσεις, δημοσίευσε ένα κείμενο με τίτλο "Ο Ουάρντα θέλει να μείνει στη Φεϊρένσε και δεν καταλαβαίνει την κόντρα που έχει δημιουργηθεί".

Ακολουθεί ένας πρόλογος που αναφέρει ότι "ο Αιγύπτιος εξτρέμ, που πρόσφατα συμφώνησε με τη Φεϊρένσε και αναμείχθηκε σε ένα σκάνδαλο με συζύγους συμπαικτών του, έδωσε συνέντευξη στον αγωνιστικό χώρο και υποστήριξε ότι δεν ξέρει ποιο είναι το πρόβλημα" και ως επίλογος υπάρχει η παρακάτω φωτογραφία...

Το πικάρισμα της "Record" στον Ουάρντα

Ξεκάθαρο το υπονοούμενο της "Record" για το "δεν ξέρω τίποτα, είναι όλα ψέμματα" του Αυγύπτιου εξτρέμ.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ