VIRAL

Το Μπαρτσελόνα-Παρί 6-1 πιάστηκε σωστό σε ερώτηση "γράψτε τέσσερα θαύματα"

Barcelona's Lionel Messi, left, celebrates scoring his side's 2nd goal from a penalty during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Μέσι, Νεϊμάρ, Παρί AP

Η μεγαλειώδης ανατροπή της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην Ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα!

Γράψτε τέσσερα θαύματα που γνωρίζετε ήταν μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν παιδιά σε τεστ στην Ισπανία. Ένα από αυτά συμπλήρωσε τα τρία από τα τέσσερα κενά, βάζοντας σε αυτά και το 6-1 της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, το σωστό "4 στα 4" έδινε 2 βαθμούς τους οποίος τους πήρε το παιδί καθώς οι δύο πρώτες απαντήσεις ήταν σωστές (1 βαθμός), όπως και το "6-1" που από μόνο του έδωσε 1 βαθμό!

Να λοιπόν που η φαντασία του παιδιού το βοήθησε να απαντήσει σωστά στο ερώτημα. Λογικά θα έπεσε και σε δάσκαλο με "μπλαουγκράνα" συναισθήματα.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ