VIRAL

Το ασύλληπτο κοντρόλ του Κουαρέσμα

Besiktas' Ricardo Quaresma, front, falis to score during the Champions League Groug G soccer match between Besiktas Istanbul and FC Porto in Istanbul, Turkey, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Besiktas' Ricardo Quaresma, front, falis to score during the Champions League Groug G soccer match between Besiktas Istanbul and FC Porto in Istanbul, Turkey, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο Κουαρέσμα εφηύρε ακόμη έναν λόγο για να θαυμάζουμε την απαράμιλλη τεχνική κατάρτισή του, κάνοντας ένα αδιανόητο κοντρόλ σε αγώνα της Μπεσίκτας (video).

Αν το ποδόσφαιρο ήταν μόνο τεχνική κατάρτιση και κόλπα με την μπάλα, τότε ο Κουαρέσμα πιθανότατα να είχε "κλειδώσει" τη "Χρυσή Μπάλα" στο σπίτι του εδώ και χρόνια.

Αυτός ο "τσαρλατάνος" του ποδοσφαίρου με την αστείρευτη φαντασία, κατά καιρούς δοκιμάζει τα... όρια του κοινού, με τους τρόπους που εφευρίσκει για να μεταχειριστεί την μπάλα.

Πότε τα γλυκά ανάποδα φάλτσα, πότε οι προσποιήσεις και οι ντρίμπλες που κάνουν χαζούς τους αντιπάλους, πότε κοντρόλ σαν αυτό που έκανε στην αναμέτρηση της Μπεσίκτας με την Οσμάνλισπορ την προηγούμενη Κυριακή.

Ο 34χρονος διεθνής Πορτογάλος υποδέχθηκε μία ψηλή πάσα με... ραμπόνα και όχι μόνο δεν έχασε τον έλεγχο της μπάλας, παρότι βρισκόταν στην άκρη του γηπέδου, αλλά την προώθησε για να εκκινήσει με αυτόν τον τρόπο μία κούρσα. Ιδού...

Photo credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ