VIRAL

To απίθανο τρολάρισμα της Γκλάντμπαχ ενόψει Σέλτικ

To απίθανο τρολάρισμα της Γκλάντμπαχ ενόψει Σέλτικ

Oι διαχειριστές του twitter της Μπορούσια Γκλάντμπαχ, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τη Σέλτικ για το Champions League, άλλαξαν το όνομα του λογαριασμού σε "μία γερμανική ομάδα". Διαβάστε τον λόγο.

Η Σέλτικ υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (19/10, 21:45) την Γκλάντμπαχ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Οι φίλοι της σκοτσέζικης ομάδας ανυπομονούν για τον σπουδαίο αγώνα, ο οποίος θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό της πορεία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Γι' αυτό το λόγο, οι περισσότερες (αν όχι όλες) pub της Γλασκώβης θα δείξουν σε ζωντανή μετάδοση την αναμέτρηση. Παρ' όλα αυτά, μία εξ αυτών αντιμετώπισε πρόβλημα στο γράψιμο του ονόματος της Γκλάντμπαχ. Ύστερα από αρκετές προσπάθειες ο... υπεύθυνος, αποφάσισε να τα παρατήσει, βάζοντας απλά "μία γερμανική ομάδα".

Η φωτογραφία έφτασε στον επίσημο -αγγλικό- λογαριασμό της Μπορούσια στο twitter, με τους διαχειριστές να επιλέγουν να αλλάξουν κι αυτοί το όνομα σε "μία γερμανική ομάδα", σε ένα επικό αυτοτρολάρισμα.

Δείτε τη PHOTO:

To απίθανο τρολάρισμα της Γκλάντμπαχ ενόψει Σέλτικ
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ