VIRAL

Το απίθανο post του Πανσερραϊκού για την ανατροπή στο Σίτι - Μπαρτσελόνα

Το απίθανο post του Πανσερραϊκού για την ανατροπή στο Σίτι - Μπαρτσελόνα

Ο δραστήριος λογαριασμός του Πανσερραϊκού στο facebook ξαναχτύπησε, συνδέοντας με έναν φανταστικό τρόπο τις ανατροπές των "λιονταριών" με αυτήν της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπαρτσελόνα!

Τον άνθρωπο που χειρίζεται τα social media του Πανσερραϊκού σας τον είχαμε αποκαλύψει σε αυτήν την απολαυστική συνέντευξη στο Sport24.gr.

Ο Χρήστος Στοΐδης είχε μεταφέρει στο facebook της ομάδας των Σερρών τον... Νικ Καλάθη, τη Χρυσηΐδα Δημουλίδου, τον Μπομπ Ντίλαν και πολλά άλλα πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτήν τη φορά, ξαναχτύπησε συνδέοντας δύο ανατροπές που έγιναν τη Δευτέρα και την Τρίτη: η πρώτη, στη μακεδονική πόλη, όπου τα "λιοντάρια" βρέθηκαν να χάνουν από τον Πανελευσινιακό, αλλά γύρισαν το παιχνίδι σε 2-1 για την πρεμιέρα της Football League και η δεύτερη, στο Μάντσεστερ, όπου η Σίτι βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπαρτσελόνα αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 για το Champions League.

Το status "δανείστηκε" ύφος από πολύ γνωστό γκρουπ στο facebook και το αποτέλεσμα είναι αυτό: "Όταν η λαϊκή ομάδα κάνει ανατροπή στη φτωχή πλην τίμια Football League αρχίζετε τα "Το ξερε ολη η Μαλαισία και η Σιγκαπούρη μωρέ"...όταν κάνει ανατροπή η πελούσια η Σίτι στο Τσουλού "Ουυ τι μπαλάρα βλέπουμε και το ποδόσφαιρο ο βασιλιάς των σπορ" ΚΑΡΧΙΕΣ!!!".

Το... γλέντι δεν τελείωσε εκεί, αφού υπάρχουν και τα #Στη_Football_League_θα_σέβεστε #δεν_τα_λέτε_αυτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτός είναι ο Βασιλιάς των social του Πανσερραϊκού!
Ο Πανσερραϊκός τρολάρει τον Νικ Καλάθη!
"Γλέντι" του Πανσερραϊκού στη Δημουλίδου για το Νόμπελ του Ντίλαν!
Το status του Πανσερραϊκού στο facebook είναι για όσκαρ!
Το σχόλιο του Πανσερραϊκού ξεπέρασε και την "αγαπουλίστικη" περιγραφή για τα διαρκείας της ομάδας!
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ