VIRAL

Τι γίνεται όταν κυκλοφορείς στη Νάπολη, με μπλούζα Ιγκουαϊν

Τι γίνεται όταν κυκλοφορείς στη Νάπολη, με μπλούζα Ιγκουαϊν

Τρελός Ιταλός κόβει βόλτες στη Νάπολη με φανέλα της Γιουβέντους με το όνομα του Ιγκουαΐν! Οι αντιδράσεις όσων τον βλέπουν δεν περιγράφονται με λόγια! (VIDEO)

Όταν είδαμε το βίντεο στην αρχή περιμέναμε ότι θα είναι κάποια φάρσα μερικών δευτερολέπτων. Τελικά, όμως, τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Η έχθρα που υπάρχει ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους είναι γνωστή με τον Ιγκουαΐν να είναι απαγορευμένο πρόσωπο για τους φιλάθλους της πρώτης.

Τι έκανε λοιπόν ο πρωταγωνιστής του βίντεο; Ένας Ιταλός έβαλε την μπλούζα της Γιουβέντους (πρώτο λάθος), με το όνομα του Ιγκουαΐν (δεύτερο λάθος) και είπε να κάνει τη βόλτα του στους δρόμους της Νάπολη (μέγα λάθος) για να δει τις αντιδράσεις που θα υπήρχαν.

Ακριβώς από πίσω του υπήρχαν άνθρωποι που κατέγραφαν τη βόλτα του και τον τρόπο με τον οποίον αντιδρούσαν όσοι τον έβλεπαν. Στο βίντεο το οποίο διαρκεί επτά λεπτά μπορείτε να δείτε να "τρώει" πόρτα σχεδόν όλα τα μαγαζιά, ενώ ακόμα και όσοι περνούσαν από δίπλα του τον κοιτούσαν λες και έβλεπαν εξωγήινο.

Το αποκορύφωμα του βίντεο είναι όταν μία κοπέλα τον σταματά για να τον συγχαρεί για το θάρρος του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ