VIRAL

Τα ΙΚΕΑ γλεντούν την Ιταλία για τον αποκλεισμό!

Italian players react to their elimination at the end of the World Cup qualifying play-off second leg soccer match between Italy and Sweden, at the Milan San Siro stadium, Italy, Monday, Nov. 13, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Italian players react to their elimination at the end of the World Cup qualifying play-off second leg soccer match between Italy and Sweden, at the Milan San Siro stadium, Italy, Monday, Nov. 13, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η σουηδική εταιρεία επίπλων ΙΚΕΑ τρολάρει την εθνική Ιταλίας και τον προπονητή της Τζιαν Πιέρο Βεντούρα για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μετά την ήττα-σοκ από τη Σουηδία και τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018, η σουηδική εταιρεία επίπλων ΙΚΕΑ γλεντάει πανηγυρικά την εθνική Ιταλίας και τον προπονητή της, Τζαν Πιέρο Βεντούρα, ο οποίος αρνείται να παραιτηθεί.

Με διαφήμιση στο Twitter απευθυνόμενη σε έναν Ιταλό με το όνομα Τζιαν Πιέρο, αναφέρει: "Τζιαν Πιέρο συγχώρεσέ μας για την απώλεια του πάγκου του, θα σου δώσουμε ένα νέο", είναι η λεζάντα της διαφήμισης, η οποία συνοδεύεται από ένα πάγκο κήπου με τιμή 90 ευρώ.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ