VIRAL

Σωριάστηκε ο Κύργιος, δεχόμενος το μπαλάκι στο πρόσωπο!

Σωριάστηκε ο Κύργιος, δεχόμενος το μπαλάκι στο πρόσωπο!

Ο Νικ Κύργιος δέχτηκε το μπαλάκι του τένις στο πρόσωπο από κοντά σε χτύπημα του Αλεξάντερ Ζβέρεβ και βγήκε νοκ άουτ. Τρομερή η αντίδραση από τον αντίπαλό του, ο οποίος έσπευσε να τον αγκαλιάσει. (VIDEO, PHOTO)

Ο Νικ Κύργιος πήγε στην εκδήλωση του Fast4 Tennis στο Σίδνεϊ, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο στο Brisbane International και ο Αλεξάντερ Ζβέρεβ φρόντισε να του το βγάλει... ξινό.

Μπορεί το στιγμιότυπο να είναι αστείο και όλοι να γέλασαν, ακόμα και ο ίδιος ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, αλλά δεν έχει πλάκα όταν δέχεσαι το μπαλάκι του τένις στο πρόσωπο από κοντινή απόσταση. Οι άλλοι γελάνε, εσύ πονάς...

Ο Ζβέρεβ είναι πολύ φίλος με τον Κύργιο και δεν επρόκειτο να υπάρξει η παραμικρή παρεξήγηση, ενώ έσπευσε να τον αγκαλιάσει αμέσως μετά, βλέποντάς τον να έχει σωριαστεί, όπως βέβαια και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόβ.

Σωριάστηκε ο Κύργιος, δεχόμενος το μπαλάκι στο πρόσωπο!

Αν μη τι άλλο, μας προσέφεραν το καλύτερο στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Fast4 Tennis, ενώ ο Κύργιος σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά. Ήταν όμως ένα μοναδικό περιστατικό που δεν το βλέπουμε συχνά...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ