VIRAL

Survivor: Χάσαμε ξανά από τους Τούρκους, 10-9 αυτή την φορά

Survivor: Χάσαμε ξανά από τους Τούρκους, 10-9 αυτή την φορά

Αν και σύμφωνα με τα Spoilers, η ελληνική ομάδα του Survivor θα νικούσε χθες (19/5) με 10-8 τους Τούρκους και θα ισοφάριζε 1-1, εντέλει έχασε ξανά, αυτή την φορά με 10-9 και με συνολικό σκορ 2-0 η νίκη πήγε στους "γείτονες". (VIDEO)

Αν είχαν διαρρεύσει δήθεν πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο που έλεγαν ότι η ελληνική ομάδα του Survivor θα νικούσε χθες (19/5) με 10-8 τους Τούρκους και θα ισοφάριζε σε 1-1, νικώντας μάλιστα ΚΑΙ στο τρίτο ματς, τελικά τίποτα απ' αυτά δεν συνέβη.

Οι "γείτονες" επικράτησαν σε ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε στο τέλος με 10-9 και έκαναν το 2-0, κερδίζοντας το έπαθλο διακοπών μιας εβδομάδας στη Μύκονο το καλοκαίρι.

Το αρχικό 3-0 της Ελλάδας έγινε 3-5 για την Τουρκία και από εκεί και πέρα όλα κρέμονταν σε μια κλωστή. Με το σκορ στο 8-8, αν και όλοι περίμεναν δυο σερί ελληνικές νίκες, η Τουρκία επικράτησε και έκανε το 9-8, ισοφαρίσαμε σε 9-9 και στον τελευταίο αγώνα είχαμε σημαντική διαφορά, φαινόταν ότι θα νικούσαμε, αλλά στις βολές στον στόχο οι Τούρκοι ήταν γρηγορότεροι και νίκησαν.

Δείτε τον τελευταίο αγώνα:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ