VIRAL

Survivor: Ο Χούτος θυμήθηκε τα ποδοσφαιρικά του νιάτα και την ταχύτητά του

Survivor: Ο Χούτος θυμήθηκε τα ποδοσφαιρικά του νιάτα και την ταχύτητά του

Ο Λάμπρος Χούτος κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου στο Survivor θυμήθηκε τα νιάτα του και ένα ωραίο γκολ που είχε βάλει ως παίκτης του Πανιωνίου απέναντι στον Αστέρα έπειτα από σπριντ που έκανε (VIDEO).

Κατά την διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου στο Survivor, Λάμπρος Χούτος θυμήθηκε τα ποδοσφαιρικά του νιάτα και ένα πολύ όμορφο γκολ που είχε βάλει με τη φανέλα του Πανιωνίου κόντρα στον Αστέρα στη Νέα Σμύρνη. Μάλιστα, σε εκείνο το ματς είχε βρει δυο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο πρώην διεθνής στράικερ, ο οποίος πλέον ασχολείται με τα μαχητικά αθλήματα, δέχθηκε μια ερώτηση από τους συμπαίκτες του στη ομάδα των "Διασήμων" αναφορικά με την ταχύτητά του και αν τον είχαν χρονομετρήσει στα 100 μέτρα.

Εκείνος θυμήθηκε ένα γκολ που είχε βάλει κόντρα στον Αστέρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου πήρε την μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή, διένυσε σχεδόν 60 μέτρα σε περίπου 6 δευτερόλεπτα, όπως ανέφερε και ο ίδιος και σκόραρε με πολύ όμορφο τελείωμα

Στο twitter οι περισσότεροι θεώρησαν πως υπερέβαλλε, όμως αυτό που ανέφερε, δεν απείχε πολύ από την αλήθεια και μάλιστα υπάρχει και σχετικό βίντεο από εκείνο το ματς. Αν μη τι άλλο, η ταχύτητα ήταν ένα από τα προσόντα του.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ