VIRAL

Survivor: Ο "μισθός" του Ντάνου θυμίζει χρήματα ομάδας Β' Εθνικής

Survivor: Ο "μισθός" του Ντάνου θυμίζει χρήματα ομάδας Β' Εθνικής

Ο μεγάλος νικητής του Survivor δεν είναι τελικά και τόσο ακριβοπληρωμένος όσο κάποιοι φαντάζονται. Πότε θα του καταβληθεί το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Δείτε την σύμβαση που είχε υπογράψει πριν μπει στο παιχνίδι

Με 500 ευρώ το μήνα πλήρωνε για τη συμμετοχή του στο Survivor τον Γιώργο Αγγελόπουλου η τουρκική παραγωγή του παιχνιδιού, σύμφωνα με έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα τοSecret των Παραπολιτικών.

Ένα ποσό που πάνω-κάτω θα έπαιρνε και τώρα αν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όπως τότε που έπαιζε για τον Εθνικό Αστέρα και τη Ρόδο.

Survivor: Ο "μισθός" του Ντάνου θυμίζει χρήματα ομάδας Β' Εθνικής
GEORGE PANIGYROPOULOS STUDIO FOTOGENIA

Με βάση λοιπόν με το φωτογραφικό ντοκουμέντο της εφημερίδας που φαίνεται να απεικονίζει την 8σέλιδη σύμβαση που υπέγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος "για κάθε μήνα συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά τον χρόνο παραγωγής, ο συμμετέχων θα λαμβάνει αμοιβή από την Acun Medya το μεικτό ποσό των πεντακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ και είκοσι τεσσάρων λεπτών (595.24) υπογράφοντας και την αντίστοιχη σύμβαση πρόσληψης. Επί του ανωτέρου ποσού θα γίνονται από την Acun Medya όλες οι τυχόν νόμιμες παρακρατήσεις φόρων, πάσης φύσεως εισφορών κ.λ.π. και ως εκ τούτου το καθαρό ποσό θα συνίσταται σε πεντακόσια (500) ευρώ τον μήνα, τα οποία θα καταβάλλονται στον υπ’ αρ… τραπεζικό λογαριασμό του συμμετέχοντα. Σε περίπτωση αποχώρησής του πριν από τη συμπλήρωση του εκάστοτε ημερολογιακού μήνα, η αμοιβή του θα καταβληθεί με αναλογία ανά εβδομάδα".

Τέλος, όπως προκύπτει από την ίδια συμφωνία "ρητά συνομολογείται μεταξύ των συμβαλλόμενων στο παρόν ότι το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού θα καταβληθεί στον συμμετέχοντα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο πρόγραμμα του οποίου πρόκειται να ενταχθεί η τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος, έξι μήνες μετά τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του προγράμματος".

Survivor: Ο "μισθός" του Ντάνου θυμίζει χρήματα ομάδας Β' Εθνικής
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ