VIRAL

Survivor: Ο... μαμάκιας Βασάλος πήρε το αυτοκίνητο και της το κάνει δώρο!

Survivor: Ο... μαμάκιας Βασάλος πήρε το αυτοκίνητο και της το κάνει δώρο!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξέρει πολύ καλά τη μάνα του, φάνηκε και στο κουίζ γνώσεων, ενώ στον τελικό νίκησε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και πήρε ένα αυτοκίνητο, το οποίο και θα το κάνει δώρο στην κυρία Αλίκη! (VIDEO)

Χθες βράδυ στο Survivor, διαδραματίστηκε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κουίζ μεταξύ των παικτών που έχουν απομείνει. Οι Ντάνος, Σπαλιάρας, Βασάλος, Μάριος και Αναγνωστόπουλος είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν πριν τη μεγάλη μάχη της Τετάρτης αλλά να κερδίσουν και ένα δώρο που μόλις το ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, δεν το πίστευαν.

Έτσι, λοιπόν, έπαιξαν μαζί με… τις μητέρες τους, που τους έγιναν 15 ερωτήσεις και οι γιοι τους έπρεπε να βρουν την σωστή απάντηση. Χειρότερος όλων ο Ντάνος και κορυφαίος ο Βασάλος, ο οποίος πέρασε πρώτος στον τελικό με 11 στις 15 σωστές απαντήσεις, ενώ έγινε μάχη για την 2η θέση ανάμεσα σε Αναγνωστόπουλο και Σπαλιάρα, με τελικό νικητή τον πρώτο στην τελευταία ερώτηση.

Στη μεγάλη τελική κόντρα, είχαν κλειστά τα μάτια τους και προσπαθούσαν να βάλουν αριθμούς σε έναν ανάγλυφο πίνακα . Τελικά ο Βασάλος πανηγύρισε τελικά το μεγάλο έπαθλο του SUV στο τελευταίο νούμερο και όπως δήλωσε αμέσως μετά, θα δώσει το μεγάλο του δώρο στη μητέρα του, διότι σύμφωνα με τον ίδιο χάρη σε εκείνη το κέρδισε!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ