VIRAL

Survivor: Νίκησαν 10-5 οι Μαχητές, έφυγε η Ελισάβετ

Survivor: Νίκησαν 10-5 οι Μαχητές, έφυγε η Ελισάβετ

Οι Μαχητές κατάφεραν να νικήσουν 10-5 τους Διάσημους και να πάρουν το έπαθλο της επικοινωνίας, ενώ η Ελισάβετ ήταν αυτή που αποχώρησε από το παιχνίδι. Ανακοινώθηκε το παιχνίδι με τους Τούρκους.

Στο τελευταίο αγώνισμα για το έπαθλο του φαγητού, οι Διάσημοι επικράτησαν 10-7 και απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα με κρέατα και μια συναυλία του Στινγκ. Απόψε, ήταν η σειρά των Μαχητών να επικρατήσουν με 10-5 και να πάρουν το έπαθλο της επικοινωνίας.

Από 'κει και πέρα, η Σάρα, η Ελισάβετ και ο Σπαλιάρας ήταν οι υποψήφιοι για την αποχώρηση, με την Ελισάβετ να είναι αυτή που τελικά έφυγε από το παιχνίδι και πλέον οι δυο ομάδες έχουν από πέντε παίκτες.

Τέλος, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού ότι οι Μαχητές και Διάσημοι θα πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους παίκτες του Survivor. Ο Μάριος Ιωαννίδης πρότεινε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον Μάριο Ιωαννίδη και βρισκόταν ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ