VIRAL

Survivor: Απίστευτη πτώση στην στοιχηματική απόδοση του Χούτου για νίκη

Survivor: Απίστευτη πτώση στην στοιχηματική απόδοση του Χούτου για νίκη

Η απόδοση του Λάμπρου Χούτου για νίκη στο Survivor έχει πέσει πάνω από 50% μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στη μονομαχία με την Μαριάννα Καλλέργη και την άνοδο στην απόδοσή του στις δοκιμασίες. Δείτε τις αποδόσεις που δίνει o Stoiximan.

Μπορεί ο Λάμπρος Χούτος να ξεκίνησε ως ένα από τα αουτσάιντερ στο Survivor, έστω και αν είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα του παιχνιδιού, εντούτοις σιγά σιγά ανεβαίνει και η απόδοσή του για νίκη πέφτει, όπερ σημαίνει ότι πλέον μπαίνει μέσα στα φαβορί.

Κάτι η ψήφος εμπιστοσύνης από το κοινό στη μονομαχία του με την Μαριάννα Καλλέργη, με την οποία ήταν υποψήφιος για αποχώρηση, κάτι το ότι τα πηγαίνει καλύτερα πλέον στις δοκιμασίες, έχει ρίξει την απόδοσή του πάνω από 50%. Εκεί που στο ξεκίνημα ο Stoiximan έδινε 50.00 απόδοση για νίκη στον βετεράνο ποδοσφαιριστή, πλέον η απόδοση έχει πέσει στο 23.00.

O Λάμπρος Χούτος έχει καλύτερη απόδοση από τον πρώην πολίστα, Κώστα Κοκκινάκη ο οποίος πληρώνει 25.00. Ίδια απόδοση έχει και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Πάντως, φαβορί με απόδοση 7.00 είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την ομάδα των "Διάσημων", μαζί με τον Μάριο Ιωαννίδη, τον Κύπριο από την ομάδα των "Μαχητών". Έπεται ο Στέλιος Χανταμπάκης από τους "Διάσημους" με απόδοση 10.00.

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ STOIXIMAN:

Survivor: Απίστευτη πτώση στην στοιχηματική απόδοση του Χούτου για νίκη
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ