VIRAL

Survivor 2: Υποψήφιες για αποχώρηση η "Iron Barbie", η Φελίσια και η Ροδάνθη

Survivor 2: Υποψήφιες για αποχώρηση η "Iron Barbie", η Φελίσια και η Ροδάνθη

Η γνωστή kickboxer, Μαρία Πανταζή, με το προσωνύμιο "Iron Barbie", η Φελίσια Λαπάτη και η Ροδάνθη Καπαρού θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. (VIDEO)

Έπειτα από πέντε χαμένες ασυλίες, οι Διάσημοι έσπασαν την κατάρα και νίκησαν τους Μαχητές με 10-2, στέλνοντας τους αντιπάλους τους σε διαδικασία αποχώρησης παίκτη από το Survivor 2. Τελευταίος παίκτης που είχε φύγει από την ομάδα τους, ήταν ο Νίκος Θωμάς στις 21 Φεβρουαρίου.

Οι “κόκκινοι” νίκησαν εύκολα στον αγώνα ασυλίας και οι Μαχητές θα χάσουν μια παίκτρια, την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αποχώρησε για ιατρικούς λόγους από το παιχνίδι, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο

Η Ντάρια Τουρόβνικ αναδείχθηκε MPV της εβδομάδας και εξασφάλισε την πρώτη ατομική ασυλία. Τη δεύτερη κέρδισε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Πρώτη υποψήφια αναδείχθηκε η Φελίσια Λαπάτη με έξι ψήφους. Λόγω ατομικής ασυλίας, οι Κωνσταντίνος Τσεπάνης και Ντάρια Τουρόβνικ, έβγαλαν υποψήφιες τις Μαρία Πανταζή και Ροδάνθη Καπαρού.

Να δούμε αν θα αποχωρήσει η δημοσιογράφος, Φελίσια, η οποία συμμετείχε στο χιουμοριστικό ριάλιτι επιβίωσης "Σταρούμπες και Καρύδες" μαζί με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια kickboxing, γνωστή και ως "Iron Barbie" ή η Ροδάνθη, η οποία έχει γλιτώσει όλες τις άλλες φορές που ήταν υποψήφια.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ