VIRAL

Survivor 2: Καμία νίκη η Δαλάκα, βαριά ήττα από Τούρκους και Ρουμάνους

Survivor 2: Καμία νίκη η Δαλάκα, βαριά ήττα από Τούρκους και Ρουμάνους

Ένα διαφορετικό παιχνίδι έδωσαν στο επεισόδιο της Δευτέρας (5/3) του Survivor 2 ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα με τους Τούρκους και Ρουμάνους. Καμία νίκη για την Ελληνίδα αθλήτρια των 400 μέτρων με εμπόδια.

Ένα διαφορετικό παιχνίδι έδωσαν στο επεισόδιο της Δευτέρας (5/3) του Survivor 2 ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα. Οι δύο Έλληνες παίκτες αντιμετώπισαν Τούρκους και Ρουμάνους, ωστόσο, δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο All Star Game του ριάλιτι.

Oι Ρουμάνοι βρίσκονται ήδη αρκετό καιρό στον Άγιο Δομίνικο, περισσότερο από τους Έλληνες παίκτες, ενώ από την πλευρά των Τούρκων αγωνίστηκαν οι καλύτεροι των προηγούμενων ετών.

ΟΗλίας Γκότσηςπήρε τρεις νίκες, ο Ρουμάνος Giani τέσσερις και ο Τούρκος Umit πέντε. Όσον αφορά στις γυναίκες, ηΚατερίνα Δαλάκαδεν κατάφερε να πάρει ούτε νίκη, η Τουρκάλα Damla πήρε τέσσερις και η Ρουμάνα Larisa πέντε.

Πρόκειται για ένα εσωτερικό πρωτάθλημα ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές χώρες, ανάμεσα στην Ελλάδα, την Τουρκία και τη Ρουμανία. Οι καλύτεροι παίκτες από κάθε χώρα, με βάση την εβδομαδιαία τους επίδοση θα έχουν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους σε ένα ιδιότυπο πρωτάθλημα. Ο νικητής από όλη τη διαδικασία αναμένεται να κερδίσει εξτρά, ιδιαίτερα υψηλά έπαθλα.



TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ