VIRAL

Στη Σκόπελο ο Αλ Πατσίνο: Η παραγγελία που του πήγαν στη θαλαμηγό

Στη Σκόπελο ο Αλ Πατσίνο: Η παραγγελία που του πήγαν στη θαλαμηγό

Τα νερά της Σκοπέλου απόλαυσε ο Αλ Πατσίνο σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας του Βόλου. Δείτε τι παρήγγειλε ο διάσημος ηθοποιός στην πολυτελή θαλαμηγό όπου επέβαινε.

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα "Ταχυδρόμος Βόλου": "Ενθερμος φίλος των Βορείων Σποράδων είναι ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ Αλ Πατσίνο, ο οποίος επισκέφτηκε πρόσφατα τη Σκόπελο, επιβαίνοντας σε πολυτελή θαλαμηγό, που έδεσε στον Πάνορμο. Ο διάσημος σταρ δεν έγινε αντιληπτός διότι επισκέφτηκε το νησί ινκόγκνιτο, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο, τη θάλασσα, τις φυσικές ομορφιές αλλά και τις τοπικές γεύσεις, στη διάρκεια του Αυγούστου".

Ο Αλ Πατσίνο γεύτηκε αστακούς, αστακομακαρονάδα και ό,τι πιο εκλεκτό, από ταβέρνα του νησιού που είναι δημοφιλής σε πολλούς διάσημους από το χώρο της πολιτικής, της τέχνης και του αθλητισμού. Η παραγγελία, που υπογραμμίστηκε από ανθρώπους της θαλαμηγού ότι προορίζονταν για τον Αλ Πατσίνο, παραδόθηκε επιτόπου στο πολυτελές σκάφος.

Η παρουσία του διάσημου ηθοποιού στο νησί έγινε γνωστή μέσω της συγκεκριμένης παραγγελίας, καταλήγει το δημοσίευμα της Εφημερίδας "Ταχυδρόμος Βόλου".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ