VIRAL

Ξεχάστε Διάσημους και Μαχητές: Έρχονται στο SPORT 24 οι Σταρούμπες & Καρύδες!

Ξεχάστε Διάσημους και Μαχητές: Έρχονται στο SPORT 24 οι Σταρούμπες & Καρύδες!

Τι γυρεύει ο Πάτρικ Ογκουνσότο σε μία παραλία μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη, τον Κώστα Πρέκα και όχι μόνο; Θα το μάθετε πάρα πολύ σύντομα στο Sport24.gr (video)

Περάσατε ολόκληρη την Άνοιξη παρέα με Διάσημους και Μαχητές. Τους είδατε να αγωνίζονται, να τρέχουν, να κολυμπούν, να τσακώνονται, να γκρινιάζουν, να πεινάνε. Και νομίζετε ότι τα είδατε όλα; Νομίζετε! Γιατί ήρθε η στιγμή να τους αφήσετε στο χρονοντούλαπο της τηλεοπτική ιστορίας και να βιώσετε μία νέα εμπειρία.

Μία καινούρια παρέα που έρχεται να ταράξει τα νερά του διαδικτύου ή για την ακρίβεια τα νερά της παραλίας στην οποία θα ζήσει το επόμενο διάστημα. Ίντριγκες, διαφωνίες, εντάσεις που όμοιές της δεν έχετε δει. Και δεν μπορεί να έχετε δει καθώς σε αυτή την παραλία το μείγμα των ανθρώπων που θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν είναι... εκρηκτικό!

Πάτρικ Ογκουνσότο, Νότης Σφακιανάκης, Νίκος Αλέφαντος, Κώστας Πρέκας, "πάτερ" Κλεομένης και όχι μόνο, έρχονται στις οθόνες σας με ένα και μόνο σκοπό: Να μην αφήσουν... άντερο μέσα σας από τα γέλια! Γι' αυτό θα φροντίσει ο ραδιοφωνικός σταθμός του SPORT 24 Radio 103,3, Αλέξανδρος Τσουβέλας που θα δώσει "ζωή" στους παραπάνω χαρακτήρες της χιουμοριστικής εκπομπής "Σταρούμπες & Καρύδες". Μαζί του και η εντυπωσιακή Φελίσια Λαπάτη!

Πολύ σύντομα λοιπόν συντονιστείτε με το SPORT 24 & το Netwix!

Δείτε το trailer της χιουμοριστικής εκπομπής "Σταρούμπες & Καρύδες":

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ