VIRAL

Χάκερ "ανακοίνωσε" τον Φαλκάο στη Σεβίλλη

Monaco's Radamel Falcao reacts during his French League One soccer match against Rennes, in Rennes, western France, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/David Vincent)
Monaco's Radamel Falcao reacts during his French League One soccer match against Rennes, in Rennes, western France, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/David Vincent) AP

Όλοι αιφνιδιάστηκαν όταν είδαν τη Σεβίλλη να ανακοινώνει από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter την απόκτηση του Ραδαμέλ Φαλκάο. Η ανάρτηση αφαιρέθηκε ταχύτατα κι αποδόθηκε σε... χάκερ. (PHOTO)

Μπορεί όλοι στη Σεβίλλη να επικεντρώνονται στις τρία εναπομείναντα ματς (με Ρεάλ εντός, Μπέτις εκτός κι Αλαβές εντός) της La Liga με στόχο την έξοδο στο Europa League, αλλά ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τους "νερβιονένσες" τη νέα σεζόν - ο Πάμπλο Ματσίν της Ζιρόνα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί - αλλά την Τρίτη (8/5) η ομάδα της Ανδαλουσίας ανακοίνωσε από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter την απόκτηση του Κολομβιανού διεθνή επιθετικού της Μονακό, Ραδαμέλ Φαλκάο.

Το σχετικό tweet με τον "Τίγκρε" αφαιρέθηκε ταχύτατα και σύμφωνα με τη Σεβίλλη αποδίδεται σε χακάρισμα του λογαριασμού της. Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από την "ανακοίνωση":

Χάκερ "ανακοίνωσε" τον Φαλκάο στη Σεβίλλη
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ