VIRAL

Τζαβέλλας σε Μίνο: "Πιο όμορφος ο Κοντοές ή ο Μπέκαμ;"

Τζαβέλλας σε Μίνο: "Πιο όμορφος ο Κοντοές ή ο Μπέκαμ;"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας κάλεσε από τα social media τον Γιώργο Μίνο να πάρει θέση εάν είναι πιο όμορφος ο Γιάννης Κοντοές ή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με βάση πρόσφατη αντιπαράθεση του δημοσιογράφου και του αμυντικού του Απόλλωνα Σμύρνης. (photo)

Ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Κοντοές, βρέθηκε στο στούντιο της "Αθλητικής Κυριακής" τον περασμένο μήνα, έχοντας on air αντιπαράθεση με τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ, Γιώργο Μίνο, όσον αφορά στο ποιος εκ των δύο "Δικεφάλων" (ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ) ευρίσκετο σε καλύτερη φόρμα.

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Αλάνιασπορ, Γιώργος Τζαβέλλας, "ένωσε" τον δημοσιογράφο με τον πρώην του συμπαίκτη του στον Πανιώνιο, ενώ ενέπλεξε στην ανάρτησή του με τη μορφή story στο Instagram και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

"Να μας πει ο Γιώργος Μίνος ποιος είναι ο πιο όμορφος; Γιάννης Κοντοές; Ντέιβιντ Μπέκαμ;", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησής του με την πιο πρόσφατη φωτογραφία του αμυντικού του Απόλλωνα Σμύρνης. Δείτε το post του Τζαβέλλα και θυμηθείτε ακολούθως την έντονη διαφωνία των Μίνου και Κοντοέ στο παρακάτω video:

Τζαβέλλας σε Μίνο: "Πιο όμορφος ο Κοντοές ή ο Μπέκαμ;"
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ