VIRAL

Τρομερό τρολάρισμα της Μπάγερν στον κουκουλωμένο Λεβ

Τρομερό τρολάρισμα της Μπάγερν στον κουκουλωμένο Λεβ

Ο επίσημος λογαριασμός στο twitter της Μπάγερν στις ΗΠΑ δεν άφησε να πέσει κάτω το πλάνο με τον κουκουλωμένο Γιόαχιμ Λεβ στην αναμέτρηση με τον Σαν Μαρίνο. Τι απάντησε η ομοσπονδία της Γερμανίας.

Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στον κόσμο χειρίζονται ακομπλεξάριστα τα social media, τόσο κάνοντας την αυτοκριτική τους, όσο και πειράζοντας από τους αντιπάλους μέχρι τους ομοσπονδιακούς προπονητές. Καλή ώρα όπως έκανε ο επίσημος λογαριασμός στο twitter της Μπάγερν στις ΗΠΑ, βλέποντας τον Γιόαχιμ Λεβ κουκουλωμένο στην αναμέτρηση της Γερμανίας με τον Σαν Μαρίνο.

Η εικόνα του Γερμανού τεχνικού της θύμισε τον διάσημο χαρακτήρα του Kenny McCormick από το South Park. Ανέβασε δίπλα δίπλα τον ήρωα και τον Λεβ και πήρε την απάντηση από τον αγγλικό λογαριασμό της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γερμανίας!

"Κάναμε κάτι παρόμοιο, αλλά ήμασταν σίγουροι κατά 99,9% ότι θα κάνατε αυτό για μας", έγραψαν οι άλλοι θεούληδες οι οποίοι έδωσαν ρεσιτάλ με τη σειρά τους στον δικό τους λογαριασμό. Απάντησαν σε ένα χρήστη του twitter που έγραψε στο 3-0 ότι "βρέχει γκολ", με την φωτογραφία του Λεβ, τονίζοντας ότι "δεν βρέχει μόνο γκολ!".

Είπατε τίποτα;

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ