VIRAL

Τρομερά σχόλια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπάγερν Μονάχου στο twitter!

Bayern Munich's goalkeeper Oliver Kahn, left, makes a save at the feet of Manchester United's Ryan Giggs during the UEFA Champions Cup final at the Nou Camp Stadium in Barcelona Wednesday May 26, 1999. At center is Bayern's Michael Tarnat. (AP Photo/Adam Butler)
Bayern Munich's goalkeeper Oliver Kahn, left, makes a save at the feet of Manchester United's Ryan Giggs during the UEFA Champions Cup final at the Nou Camp Stadium in Barcelona Wednesday May 26, 1999. At center is Bayern's Michael Tarnat. (AP Photo/Adam Butler) ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει φιλικό με τη Μπάγερν Μονάχου τον Αύγουστο και στο twitter έγινε ένας απολαυστικός διάλογος μεταξύ των διαχειριστών των λογαριασμών των δυο συλλόγων.

Τον Αύγουστο θα διεξαχθεί φιλικό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου, με τους διαχειριστές των λογαριασμών των δυο συλλόγων στο twitter να επιδίδονται σε ένα γαϊτανάκι απαντήσεων, δημιουργώντας έναν εκπληκτικό διάλογο από ατάκες και πειράγματα. Αν μη τι άλλο, το διαδίκτυο όπως θα έπρεπε να είναι...

Αρχικά, ήταν οι Βαυαροί αυτοί που απάντησαν στην ανακοίνωση των "κόκκινων διαβόλων" για τη φιλική αναμέτρηση της 5ης Αυγούστου, γράφοντας πως ενδιαφέρονται για καλούς εκτελεστές πέναλτι, αλλά ως αγγλική ομάδα πιθανότατα δεν το γνωρίζουν. Ξεκάθαρο... καρφί για τις αμέτρητες αγγλικές αποτυχίες στη ρώσικη ρουλέτα.

Η Γιουνάιτεντ απάντησε, ποστάροντας μια φωτογραφία από τον τελικό του Champions League το 1999 στο "Καμπ Νόου" (νίκη - τίτλου με επική ανατροπή στο τέλος), θυμίζοντας ότι εκείνο το βράδυ δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο για να γυρίσει τον τελικό με τη Μπάγερν και να σηκώσει το Champions League.

Η Μπάγερν συνέχισε και έγραψε πως ελπίζει το ποδόσφαιρο της Γιουνάιτεντ να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με τα αστεία της. Και κάπως έτσι, ένα φιλικό πήρε άλλες διαστάσεις με απλό χιούμορ μεταξύ των δυο ομάδων.

AP Photo/Adam Butler







TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ