VIRAL

Το ζεύγος Βαλντεράμα μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερό

Former Colombian soccer star Carlos Valderrama talks to journalists upon his arrival to the symposium, "Let's discuss soccer" at the Conmebol Museum Hall in Luque, Paraguay, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Jorge Saenz)
Former Colombian soccer star Carlos Valderrama talks to journalists upon his arrival to the symposium, "Let's discuss soccer" at the Conmebol Museum Hall in Luque, Paraguay, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Jorge Saenz) AP

Ο Κάρλος Βαλντεράμα παρακολούθησε μαζί με τη γυναίκα του την πρεμιέρα της Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Ιαπωνία και έγινε viral.

Είναι με διαφορά μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Κάρλος Βαλντεράμα είναι γνωστός, πέρα από τις ποδοσφαιρικές αρετές του και για την φουντωτή κόμη του.

Ο εμβληματικός Κολομβιανός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην πρεμιέρα της Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Ιαπωνία και έγινε viral.

Ο λόγος δεν ήταν τόσο η παρουσία του, όσο η σύζυγος του. Η Ελβίρα Ρεδόνδο είχε ακριβώς την ίδια κόμμωση με τον άνδρα της. Φυσικά, αμέσως η φωτογραφία έκανε το γύρο του κόσμου.

Το ζεύγος Βαλντεράμα μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερό

Photo credits: AP Photo/Jorge Saenz

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ