VIRAL

Το "ύστατο χαίρε" του Κωνσταντόπουλου στον μικρό Άλφι Έβανς

Το "ύστατο χαίρε" του Κωνσταντόπουλου στον μικρό Άλφι Έβανς
EUROKINISSI

Πέθανε τα ξημερώματα το 2χρονο αγγελούδι που συγκλόνισε άπαντες με την μάχη του. Στο πλευρό του διαρκώς βρισκόταν ο Έλληνας τερματοφύλακας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος τον αποχαιρέτησε μέσω twitter.

Ο μόλις δυο ετών, Άλφι Έβανς, έφυγε από τη ζωή, έχοντας δώσει μια τεράστια μάχη σχεδόν από το ξεκίνημα της σύντομης ζωής του. Ζούσε σε κώμα για πάνω από ένα χρόνο, όταν χτυπήθηκε με μυστηριώδη ασθένεια. Το αγγελούδι έχασε πολλά αναπτυξιακά ορόσημα τους πρώτους επτά μήνες του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Λίβερπουλ τον Δεκέμβριο του 2016.

Έπασχε από μια λοίμωξη στο στήθος που προκάλεσε επιληπτικές κρίσεις και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη. Στις 23 Απριλίου πάρθηκε η μεγάλη απόφαση να αποσυνδεθεί, αφού πλέον δεν είχε καμία ελπίδα να κρατηθεί στην ζωή και πέντε ημέρες μετά άφησε την τελευταία του αναπνοή.

Στο πλευρό του διαρκώς βρισκόταν ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και μέσω Facebook έκανε μεγάλο αγώνα για τον μικρό Άλφι. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην τον αποχαιρετήσει...

"Ο Άλφι κουράστηκε. Ο Άλφι πήγε για να να ξεκουραστεί. Ο Άλφι θα είναι πάντα μαζί μας", έγραψε ο "Ντίμι" και το ποστάρισμά του συνοδεύεται από μια φωτογραφία του άτυχου μικρού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ