VIRAL

Το troll-άρισμα του Καλλινικίδη για Χολαργό και Survivor

ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αβραάμ Καλλινικίδης επιβεβαίωσε το ιδιαίτερο χιούμορ του, σχολιάζοντας μέσω Twitter τις μαζικές αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα του. Διαβάστε τι έγραψε ο φόργουορντ του Χολαργού για τους "μπλε" και το Survivor.

Ο Χολαργός αντιμετωπίζει σήμερα (19/4, 17:00) τον Πανιώνιο στο "Αντώνης Τρίτσης", σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία για τους "κυανέρυθρους", οι οποίοι "καίγονται" για τη νίκη προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή της κατάταξης στην Α2.

Απέναντί τους θα βρουν την ομάδα του Στέργιου Κουφού, η οποία έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, κι ως εκ τούτου δεν έχει ιδιαίτερη πίεση. Μέσα σε όλα βέβαια, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες, αφού τις τελευταίες ημέρες αποχώρησαν από την ομάδα τρεις παίκτες! Ο λόγος για τους Μάρκο Πόπαντιτς, Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και Γιώργο Τσιάκο, οι οποίοι είπαν "αντίο", με τον Χολαργό να συνεχίζει με τους υπόλοιπους για τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Εν μέσω λοιπόν όλων αυτών των αποχωρήσεων και του Survivor, που επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (18/4), ο Αβραάμ Καλλινικίδης επιβεβαίωσε το ιδιαίτερο χιούμορ του, παρομοιάζοντας την κατάσταση στην ομάδα του με αυτά που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

" Στον Χολαργό έχουμε περισσότερες αποχωρήσεις κι από το Survivor", έγραψε αρχικά ενώ επανήλθε λίγα λεπτά αργότερα, τονίζοντας πως " αύριο (σ.σ.: σήμερα) έχουμε παιχνίδι ασυλίας. Οι πιο δυνατοί παίκτες είναι ο φύλακας του κλειστού και η κυρία που έχει το κυλικείο. Δύσκολα τα πράγματα". Απολαυστικός!

Το troll-άρισμα του Καλλινικίδη για Χολαργό και Survivor
Το troll-άρισμα του Καλλινικίδη για Χολαργό και Survivor
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ