VIRAL

Το συγκινητικό μήνυμα του Γεωργάτου για τον Χένρικσεν

Το συγκινητικό μήνυμα του Γεωργάτου για τον Χένρικσεν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος έστειλε με ένα συγκινητικό μήνυμα από τα social media τη στήριξη στον αντίπαλό του στα γήπεδα και τα ντέρμπι Ολυμπιακού κι ΑΕΚ με Παναθηναϊκό, Ρενέ Χένρικσεν, οποίος πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο Δανός πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν, αποκάλυψε ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος τέθηκε πολλές φορές αντίπαλός του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα κι έδωσαν πολλές μάχες σε ντέρμπι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Αλλά, μπροστά σε τέτοιες περιπτώσεις η αγωνιστική αντιπαλότητα τίθεται στο περιθώρια. Ο πρώην "ερυθρόλευκος" έστειλε με ένα συγκινητικό μήνυμα από τα social media τη στήριξή του στον Δανό.

"Ήσουν, είσαι και θα είσαι ένας ηγέτης. Και σαν ηγέτης θα το περάσεις και αυτό. Μαζί σου και οι αντίπαλοι και οι συμπαίκτες σου", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία από ντέρμπι των "αιώνιων".

Συγκλονισμένοι έμειναν στο άκουσμα της είδησης πρώην συμπαίκτες, αλλά και αντίπαλοι του Δανού πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού. Ο Γιαν Μικάελσεν άλλαξε τη φωτογραφία εξωφύλλου του στον λογαριασμό του στο facebook ανεβάζοντας μια κοινή με τον Ρενέ Χένρικσεν, ενώ οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού αλλά και ο επίσημος ΠΑΟΚ του ευχήθηκαν περαστικά.

Τα δικά τους μηνύματα έστειλαν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media οι Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Μπασινάς και Κώστας Κιάσσος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ