VIRAL

Το σχόλιο του Παπανικολάου για τη μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου

Το σχόλιο του Παπανικολάου για τη μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου

Ο πρώην φόργουορντ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ, Δημήτρης Παπανικολάου, πήρε το μέρος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου όσον αφορά στη μετακίνησή του από τους "κιτρινόμαυρους" στους "ερυθρόλευκους".

Ο Δημήτρης Παπανικολάου κι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πρωταγωνίστησαν (ο δεύτερος πρωταγωνιστεί ακόμη) σε διαφορετικά αθλήματα (μπάσκετ και ποδόσφαιρο αντίστοιχα). Αμφότεροι, ωστόσο, ήλθαν αντιμέτωποι με τη δυσκολία μετακίνησης από μια μεγάλη ομάδα σε άλλη.

Ο πρώην φόργουορντ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ πήρε θέση για τη μετακίνηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ, ενώ την επόμενη σεζόν θα φορά αυτή του Ολυμπιακού) από τους "κιτρινόμαυρους" στους "ερυθρόλευκους" με κοινή τους φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

"Σχεδόν καθημερινά συναντώ και μιλάμε με ένα πολύ ευγενικό παιδί άλλοι το αγαπάνε, άλλοι όχι, ως είθισται σε μια αλλαγή ομάδας αλλά αυτό που έχει ο καθένας μέσα του δεν είναι αυτό που λένε οι άλλοι γι αυτόν. Άλλωστε το σύστημα πάντα θα χει πάντα κάποιον να προβάλει και όταν σβήσουν τα φώτα εκεί έξω θα είναι δίπλα του από ανιδιοτελή αγάπη μόνο η οικογένεια του".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ