VIRAL

Το μηχανοκίνητο αμαξίδιο του Ζεζούς

Manchester City's Gabriel Jesus, left, competes for the ball with Crystal Palace's Andros Townsend during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park in London, Sunday Dec. 31, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Γκαμπριέλ Ζεζούς (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Γκάμπριελ Ζεζούς συνεχίζει την αποθεραπεία μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο και απολαμβάνει τις βόλτες με το μηχανοκίνητο αμαξίδιο του.

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι για την 21η αγωνιστική της Premier League, ο Γκαμπριέλ Ζεζούς βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα από διεκδίκηση της μπάλας με τον Τάουνσεντ. Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου επιθετικού φάνηκε σοβαρός, αλλά ο ίδιος ξαναμπήκε στο ματς.

Ήταν φανερό ότι δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 22', έπειτα από σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή, έπεσε στο έδαφος. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής των "πολιτών" δεν άντεξε και πέρασε εκτός αγώνα, βάζοντας τα κλάματα.

Η διάγνωση ήταν ρήξη συνδέσμου στο αριστερό γόνατο η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για 2-3 εβδομάδες ακόμα. Η Μάντσεστερ Σίτι φυσικά παρέχει όλες τις ανέσεις στον Βραζιλιάνο επιθετικό και μία από αυτές είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο σκούτερ το οποίο έχει και θήκη για τις πατερίτσες του.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί ο Ζεζούς δείχνει να απολαμβάνει τις βόλτες του και το μοιράζεται με τους ακολούθους του στο instagram.

Το μηχανοκίνητο αμαξίδιο του Ζεζούς
© GABRIEL JESUS/INSTAGRAM

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ