VIRAL

Το... μεσαίο δάχτυλο του Ρομπέρτο στον Χολέμπας

Το... μεσαίο δάχτυλο του Ρομπέρτο στον Χολέμπας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ρομπέρτο και Χοσέ Χολέμπας συνυπήρξαν μόλις μία σεζόν στον Ολυμπιακό, ωστόσο έχτισαν δυνατές σχέσεις που... αντέχουν και μία χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο του Ισπανού.

Ο Χοσέ Χολέμπας κάνει κινήσεις για το μέλλον όσο βλέπει την καριέρα του να πλησιάζει στη "δύση" της και έχοντας έφεση στον τομέα της ένδυσης, αποφάσισε να δημιουργήσει μία δική του σειρά από ρούχα.

Η φίρμα "JHolebas" είναι γεγονός και ο 32χρονος αριστερός μπακ θα αφοσιωθεί το επόμενο διάστημα σε αυτήν την υποχρέωση, αφού η σεζόν με τη Γουότφορντ ( του Μάρκο Σίλβα πλέον) έχει ολοκληρωθεί.

Ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-2014, Ρομπέρτο, θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον πρώην διεθνή αμυντικό, ωστόσο το έκανε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Εσπανιόλ χρησιμοποίησε τα social media με μία φωτογραφία του στην οποία σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο, την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα: "Πραγματικά χαρούμενος που βλέπω τους φίλους μου να δημιουργούν και να τρέχουν νέα πρότζεκτ. Χοσέ Χολέμπας τα κατάφερες. Έρχονται κι άλλα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ