VIRAL

Το ξέσπασμα της κόρης του Μητσιμπόνα για το τροχαίο με την Porsche

Συντρίμμια στο πάρκινγκ, το πρωΐ της Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου 2017, όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής (26/02) στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών, όταν μαύρη Porsche μπήκε στον παράδρομο της εθνικής οδού και καρφώθηκε με σφοδρότητα σε παρκαρισμένο όχημα. Από το τροχαίο, σκοτώθηκαν επιτόπου οι επιβαίνοντες στο παρκαρισμένο όχημα, μια μητέρα 33 ετών μαζί με το τρίχρονο παιδί της, αλλά και οι δυο επιβαίνοντες στην μαύρη Porsche.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συντρίμμια στο πάρκινγκ, το πρωΐ της Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου 2017, όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής (26/02) στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών, όταν μαύρη Porsche μπήκε στον παράδρομο της εθνικής οδού και καρφώθηκε με σφοδρότητα σε παρκαρισμένο όχημα. Από το τροχαίο, σκοτώθηκαν επιτόπου οι επιβαίνοντες στο παρκαρισμένο όχημα, μια μητέρα 33 ετών μαζί με το τρίχρονο παιδί της, αλλά και οι δυο επιβαίνοντες στην μαύρη Porsche. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Η Πωλίνα Μητσιμπόνα, κόρη του αείμνηστου Γιώργου που χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το 1997, ξέσπασε για όσα έχουν γραφτεί σχετικά με το αυτοκίνητο που προξένησε την τραγωδία στο Ύπατο Θήβας.

Το φρικτό πολύνεκρο δυστύχημα στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας συγκλονίζει από το απόγευμα της Κυριακής την κοινή γνώμη. Ταυτόχρονα έχει ξεσπάσει και ένα κύμα απίστευτης κριτικής και επίθεσης στα social media με στόχο τον οδηγό και το αυτοκίνητο που προξένησε την τραγωδία.

Καλό όμως είναι να ακούσουμε και έναν άνθρωπο που έχει βιώσει την απώλεια από τροχαίο.

Ο λόγος για την Πωλίνα Μητσιμπόνα, κόρη του Γιώργου, θρυλικού αρχηγού της ΑΕΛ που έχασε τη ζωή του στις 13 Σεπτεμβρίου 1997 με το αυτοκίνητό του.

"Ο μπαμπάς μου είχε αυτοκίνητο 3000 κυβικών και παρόλα αυτά εφυγε από τη ζωή με ένα Opel corsa πηγαίνοντας με 85χλμ.. βαρέθηκα να μιλάτε για την Porsche.. μην κρίνετε γιατί δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει..", ήταν το μήνυμα που έγραψε στο facebook.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ