VIRAL

Το ευχαριστώ του Τριποτσέρη στον Βονόρτα

Το ευχαριστώ του Τριποτσέρη στον Βονόρτα
EUROKINISSI

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης θέλησε να ευχαριστήσει τον Γιάννη Βονόρτα για όσα τον έχει διδάξει τόσο ως παίκτη όσο και ως εν δυνάμει προπονητή.

Η ζωή τα έφερε έτσι στην ποδοσφαιρική διαδρομή του Θοδωρή Τριποτσέρη που από εκεί που είχε τον Γιάννη Βονόρτα προπονητή στους Νέους του Παναθηναϊκού και του έδινε τις βάσεις για να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πριν από 14 χρόνια, τώρα τον συνάντησε ξανά ως εκπαιδευτή προπονητή για το δίπλωμα UEFA Α.

Οι ρόλοι βέβαια δεν άλλαξαν καθώς ο Βονόρτας και πάλι διδάσκει τον 32χρονο ποδοσφαιριστή ώστε αυτή τη φορά να πάρει όλα τα εφόδια για να γίνει προπονητής μετά από λίγα χρόνια.

Ο Τριποτσέρης μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον Γιάννη Βονόρτα για όσα του έχει διδάξει, τόσο ως παίκτη όσο και ως εν δυνάμει προπονητή.

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Πριν από 14 χρόνια στον Παναθηναϊκό η σχέση που είχαμε ήταν προπονητή-ποδοσφαιριστή... Μου δίδαξες πολλά τότε... Φέτος είμαστε εκπαιδευτής-μαθητής και συνεχίζεις να μου διδάσκεις... Σε ευχαριστώ πολύ για όλα...".

Έσμιξαν

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ