VIRAL

Ρονάλντο και Ενρίκε Ιγκλέσιας ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά με καρκίνο

Enrique Iglesias performs in concert at Madison Square Garden on Friday, June 30, 2017, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)
Enrique Iglesias performs in concert at Madison Square Garden on Friday, June 30, 2017, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) CHARLES SYKES/INVISION/AP

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ενρίκε Ιγκλέσιας ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθήσουν τα παιδιά με καρκίνο στην Πορτογαλία.

Όταν το ποδόσφαιρο συναντά τη μουσική ή αλλιώς όταν δύο άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στη χώρα μας, θα δώσει συναυλία στην Altice Arena (σ.σ στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο τελικός της Εurovision) στις 30 Μαΐου.

Ο διάσημος τραγουδιστής θα δωρίσει το 7% από τις εισπράξεις στο πορτογαλικό ινστιτούτο Ογκολογίας, IPO (Instituto Portugues de Oncologia de Lisboa), το οποίο ήταν επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε μέσω του προφίλ του στο instagram ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας: "Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την χειρονομία του φίλου μου Ενρίκε Ιγκλέσιας να δωρίσει το 7% των εσόδων από τη συναυλία του στη Λισαβόνα, για την IPO". Από την πλευρά του ο τραγουδιστής σχολίασε: "Είναι τιμή να υποστηρίξω μια τόσο απίστευτη υπόθεση μαζί με τον Κριστιάνο, σε ευχαριστώ πρωταθλητή".

Ρονάλντο και Ενρίκε Ιγκλέσιας ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά με καρκίνο

Κεντρική photo: Charles Sykes/Invision/AP

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ