VIRAL

"Πράσινο" καφεδάκι στην Βουλιαγμένη

"Πράσινο" καφεδάκι στην Βουλιαγμένη

Την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά και να πάνε για καφέ είχαν πέντε πρώην συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη το πρωί. Ο λόγος για τους Σεϊταρίδη, Φύσσα, Καραγκούνη, Βόκολο και Κυργιάκο.

Πέντε πρώην συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και πρωταθλητές με το τριφύλλι βρήκαν την ευκαιρία να βρεθούν την Τετάρτη το πρωί, να πάνε για καφέ στην Βουλιαγμένη και να συζητήσουν. Ο λόγος για τους Γιούρκα Σεϊταρίδη, Τάκη Φύσσα, Γιώργο Καραγκούνη, Λεωνίδα Βόκολο και Σωτήρη Κυργιάκο.

Ο Σεϊταρίδης μάλιστα ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε: "Πρωινό καφεδάκι με τους πρωταθλητές!!!" και τάγκαρε όλους όσους ήταν μαζί του ενώ στις "ετικέτες" που χρησιμοποίησε έγραψε: "Φίλοι, συμπαίκτες, αναμνήσεις, ποδόσφαιρο, πρωταθλητές, Παναθηναϊκός".

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του και ο Λεωνίδας Βόκολος ο οποίος με τη σειρά του έγραψε: "Πρωινό καφεδάκι" ενώ φυσικά κάτω και από τις δυο φωτογραφίες υπήρχαν αρκετά σχόλια που ζητούσαν και από τους πέντε να επιστρέψουν και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ