VIRAL

Παπαδόπουλος σε Γιαννιώτα: "Από μέσα τους περνάς ρε πουτ..."

Παπαδόπουλος σε Γιαννιώτα: "Από μέσα τους περνάς ρε πουτ..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε το σχόλιο που έκανε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στον Γιάννη Γιαννιώτα με αφορμή την ανάρτηση του δεύτερου με φωτογραφία να ντριμπλάρει δύο αντιπάλους του στην αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ Λάρνακας. (φωτογραφία).

Το ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλο εντός έδρας (1-1) με την ΑΕΚ Λάρνακας, συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Κύπρου και ο Γιάννης Γιαννιώτας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία ξεφεύγει από το μαρκάρισμα δύο αντιπάλων του.

Αυτή η φωτογραφία έδωσε την αφορμή στον 24χρονο Έλληνα διεθνή μέσο του Αμβούργου, Κυριάκο Παπαδόπουλο, ώστε να σχολιάσει τις τεχνικές ικανότητες του 23χρονου επιθετικού του ΑΠΟΕΛ.

"Από μέσα τους περνάς ρε πουτ... Τζίζι", ήταν το σχόλιο του Παπαδόπουλου, ο οποίος δέχθηκε την απάντηση του πρώτου: "χααχαχ εργαλείοοοο είσαι λέμεεεε"

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν βρεθεί μαζί σε αποστολές της Εθνικής Ελλάδας (σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα, πρόσφατα και στην Ανδρών), καθώς είναι πάνω κάτω της ίδιας ηλικίας (23 ετών ο Γιαννιώτας, 24 ο Κ. Παπαδόπουλος).

Δείτε τη φωτογραφία:

Παπαδόπουλος σε Γιαννιώτα: "Από μέσα τους περνάς ρε πουτ..."

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giannis Gianniotas (@giannio_70) στις

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ