VIRAL

Ομάδες - leaders και στο instagram: Πρωταθλήτρια η Ρεάλ

Ομάδες - leaders και στο instagram: Πρωταθλήτρια η Ρεάλ

Στο πρωτάθλημα Ισπανίας η Ρεάλ βρίσκεται στο -19 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα όμως στο instagram οι "μερένγκες" κερδίζουν... στο νήμα!

ίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα", λένε. Εμείς θα το αλλάξουμε λίγο και θα πούμε πως "πίσω από κάθε επιτυχημένη ομάδα κρύβεται ένα... δυνατό instagram account". Και εξηγούμαστε.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, πόση ώρα της ημέρας ξοδεύεις χαζεύοντας φωτογραφίες και videos στο instagram; Η απάντηση είναι απλή. Πολλές. Είτε είσαι φαν της μόδας, είτε είσαι φαν του αθλητισμού, είτε είσαι φαν της γαστρονομίας, στο instagram θα βρεις αναρίθμητα accounts με το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει.

Κι επειδή το instagram τείνει να εξελιχθεί σε... βασιλιά των social media, αφήνοντας πίσω του το facebook, αφού η εισροή νέων χρηστών είναι τεράστια καθημερινά, sites, εταιρείες, επιχειρήσεις, αθλητικές ομάδες και όχι μόνο επενδύουν ολοένα και περισσότερο στη συγκεκριμένη πλατφόρμα για την αύξηση της δημοτικότητας και την ανάπτυξη των brands τους.

Kάνοντας μια... βόλτα στο timeline του Sport24.gr πέσαμε πάνω στο account της Ρεάλ Μαδρίτης που μετρά 55.000.000 (!!!) followers και πάνω από 500.000 likes σε κάθε ποστ της. Με μια πρόχειρη αναζήτηση ανακαλύψαμε πως πρόκειται για την βασίλισσα του instagram, αφού οι "Μαδριλένοι" βρίσκονται στην πρώτη θέση της λίστας με τις ομάδες με τους περισσότερους ακόλουθους.

Ενδεικτικά ένα από τα κορυφαία post της Ρεάλ.

Ομάδες - leaders και στο instagram: Πρωταθλήτρια η Ρεάλ

Για το αποτέλεσμα δεν ευθύνεται όμως μόνο ένας άνθρωπος. Πίσω από ένα τόσο δημοφιλές account βρίσκεται μια ολόκληρη ομάδα από social media editors, γραφίστες, μοντέρ, data analysts και όχι μόνο, με γνώσεις πληροφορικής και τεχνολογίας. Το κομμάτι των data είναι αυτό που λέμε "μια εικόνα, χίλιες λέξεις". Όταν ξέρουμε να διαβάσουμε πίσω από γραφήματα και στατιστικά στοιχεία, έχουμε στα χέρια μας ένα πολύ σημαντικό εργαλείο. Το Athens Tech College , το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα προσανατολισμένο σε σπουδές πληροφορικής & τεχνολογίας, προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις σε κάθε σπουδαστή που ονειρεύεται να χτίσει μία λαμπρή καριέρα στον χώρο της τεχνολογίας. Ακόμα κι αν το να δημιουργήσετε μια εφαρμογή στο Ιnstagram φαντάζει μακρινή, σίγουρα μπορείτε να κάνετε τα δικά σας βήματα, έχοντας αποκτήσει πρώτα τις απαραίτητες γνώσεις.

Τα εκπαιδευτικά του προγράμματα συνδυάζουν αποτελεσματικά την έρευνα και την επιχειρηματικότητα σύμφωνα με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας και της αγοράς στην εποχή της καινοτομίας και του περιβάλλοντος των startups.

Όσο η τεχνολογία θα προχωρά, όσο τα social media θα εξελίσσονται, εισάγοντας νέα εργαλεία και δυνατότητες, οι ανάγκες της αγοράς θα αυξάνονται, το ίδιο και η ανάγκη για εξειδίκευση. Αν λοιπόν ψάχνεις το ιδανικό πρόγραμμα σπουδών που σου ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες σου, το Athens Tech College μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

BONUS: H πρώτη πεντάδα ομάδων με τους περισσότερους followers (Update 23/1)

Ρεάλ Μαδρίτης - 55 εκατομμύρια followers

Mπαρτσελόνα - 54.5 εκατομμύρια followers

Ομάδες - leaders και στο instagram: Πρωταθλήτρια η Ρεάλ

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ - 20.5 εκατομμύρια followers

Ομάδες - leaders και στο instagram: Πρωταθλήτρια η Ρεάλ

Mπάγερν Μονάχου - 11.6 εκατομμύρια followers

Ομάδες - leaders και στο instagram: Πρωταθλήτρια η Ρεάλ

Παρί Σεν Ζερμέν - 11.2 εκατομμύρια followers

Ομάδες - leaders και στο instagram: Πρωταθλήτρια η Ρεάλ

Κεντρική photo: AP/Francisco Seco

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ