VIRAL

Ο Τζέιμς ξεσήκωσε το Twitter με μία... καθημερινή ιστορία

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε πρώτα -στο Twitter- ότι βαριέται και λίγα λεπτά αργότερα "χτύπησε" με μια ιστορία της καθημερινότητας που προκάλεσε άφθονο γέλιο στους διαδικτυακούς φίλους του.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο πλέον δραστήριος αθλητής στη χώρα, σε ό,τι αφορά στα social media. Το Twitter και το Instagram έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς του, η οποία περιλαμβάνει ένα κάρο ενδιαφέρουσες και αστείες ιστορίες. Η τελευταία προέκυψε το μεσημέρι της Κυριακής (20/5).

Αφού πρώτα δήλωσε δημόσια ότι βαριέται, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods στάθηκε στα νέα που έμαθε από έναν φίλο του και την αφοπλιστική ατάκα του όταν το φλερτ που έκανε βρήκε σε... τοίχο. " Το φιλαράκι μου, μου είπε ότι είδε μια κοπέλα στην στάση του λεωφορείου. Σταμάτησε και τη ρώτησε τι κάνει. Εκείνη είπε ότι έχει άνδρα, κι ο φίλος μου απάντησε πως "αν παίρνεις το λεωφορείο τότε δεν έχεις άνδρα".

Κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, υπήρχαν πολλοί που... αποθέωσαν τον φίλο του γκαρντ των "πρασίνων", κι άλλοι που έδωσαν ένα δίκιο στην κοπέλα.

Ο Τζέιμς ξεσήκωσε το Twitter με μία... καθημερινή ιστορία
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ