VIRAL

Ο Σκόκο και τα παιδιά του με φανέλες του Μέσι!

In this July 4, 2017 photo, striker Ignacio Scocco of Argentina's River Plate celebrates after scoring during a Copa Libertadores soccer game against Paraguay's Guarani in Asuncion, Paraguay. (AP Photo/Jorge Saenz)
In this July 4, 2017 photo, striker Ignacio Scocco of Argentina's River Plate celebrates after scoring during a Copa Libertadores soccer game against Paraguay's Guarani in Asuncion, Paraguay. (AP Photo/Jorge Saenz) AP

Ο Νάτσο Σκόκο έβαλε φανέλα του Λιονέλ Μέσι, φόρεσε μια ανάλογη στα παιδιά του και παρακολούθησε τη μάχη της Αργεντινής με την Ισλανδία.

Ο Νάτσο Σκόκο στηρίζει την εθνική ομάδα της πατρίδας του και ειδικότερα τον ηγέτη της, Λιονέλ Μέσι. Θα ήθελε να φοράει και ο ίδιος τη φανέλα της Αργεντινής, αλλά ξέρει πως με τέτοια πλειάδα αστεριών είναι πολύ δύσκολο.

Ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Ρίβερ Πλέιτ, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία, παρέα με τα παιδιά του έχοντας ντυθεί όλοι τους με τη φανέλα του αστέρα της "αλμπισελέστε".

Τη φωτογραφία, μάλιστα, τη συνόδευσε και με μία ευχή: "Καλή δύναμη...". Βέβαια, το τελικό 1-1 δεν δικαίωσε την ευχή του.

AP Photo/Jorge Saenz

Ο Σκόκο και τα παιδιά του με φανέλες του Μέσι!
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ