VIRAL

Ο Πουλίδο θυμήθηκε Ολυμπιακό και Λεβαδειακό

Chivas' Alan Pulido celebrates scoring against Tigres during the Mexican soccer league final match in Guadalajara, Mexico, Sunday, May 28, 2017. Chivas won the match and the championship 2-1. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Chivas' Alan Pulido celebrates scoring against Tigres during the Mexican soccer league final match in Guadalajara, Mexico, Sunday, May 28, 2017. Chivas won the match and the championship 2-1. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP

Ο Άλαν Πουλίδο έκανε ποστάρισμα για την συμπλήρωση οκτώ ετών επαγγελματικής καριέρας και στο φωτογραφικό κολάζ του δεν λείπει ο Ολυμπιακός και ο Λεβαδειακός. Διαβάστε τι έγραψε.

Πριν οκτώ χρόνια και συγκεκριμένα στις 27/2/2010, ο Άλαν Πουλίδο έκανε το ντεμπούτο του στη μεξικανική Primera División σε παιχνίδι της Τίγκρες με την Μορέλια. Εκεί αγωνίστηκε σε 125 παιχνίδια και σκόραρε 40 γκολ, για να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει σε Λεβαδειακό και Ολυμπιακό, προτού επιστρέψει πίσω για λογαριασμό της Γκουανταλαχάρα.

Αισίως έφτασε τα 8 χρόνια καριέρας και με ανάρτησή που έκανε στη σελίδα του στο Twitter, έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα, ενώ το μήνυμά του συνοδεύεται από ένα κολάζ φωτογραφιών:

"Μία ημέρα μου είπε ο πατέρας μου ότι το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις κάπου αλλά να διατηρηθείς εκεί. Χάρη στο Θεό συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από το ντεμπούτο μου στη μεγάλη κατηγορία, αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος για όλα αυτά που έχω ζήσει και που έχω πραγματοποιήσει κάποια από τα όνειρά μου δίπλα σε μεγάλους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ για όλα".

Οι μισές φωτογραφίες είναι από την εν Ελλάδι παρουσία του, με τη μία να είναι ως παίκτης του Λεβαδειακού και άλλες δύο από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, η μία είναι σε πανηγυρικό στιγμιότυπο από φιέστα τίτλου μαζί με Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Σαλίνο και Πάρντο.

AP Photo/Eduardo Verdugo

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ