VIRAL

Ο Ομπαμεγιάνγκ ψάχνει νεαρό οπαδό μέσω twitter για να του δώσει τη φανέλα του

Ο Ομπαμεγιάνγκ ψάχνει νεαρό οπαδό μέσω twitter για να του δώσει τη φανέλα του
GARETH FULLER/PA VIA AP

Σε μία όμορφη κίνηση προέβη ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος θα δώσει τη φανέλα του σε νεαρό οπαδό της Μπράιτον, που του τη ζήτησε κρατώντας πλακάτ στη χθεσινή αναμέτρηση της Μπράιτον με την Άρσεναλ.

Η μεταγραφή-ρεκόρ της Άρσεναλ, Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, απέδειξε και εκτός γηπέδων την κλάση του απαντώντας σε νεαρό φίλο της Μπράιτον που ζήτησε τη φανέλα του στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μπράιτον.

"Ομπαμεγιάνγκ, μπορώ να έχω τη φανέλα σου σε παρακαλώ;", ήταν το μήνυμα που έγραψε σε πλακάτ, κρατώντας το κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο νεαρός οπαδός. Επιπρόσθετα, έκανε και ένα tweet λέγοντας "έφτιαξα μέχρι και πλακάτ αλλά δεν πήρα την μπλούζα σου".

Ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ, παρά την ήττα της ομάδας του, απάντησε στο tweet λέγοντας: "Με συγχωρείς, είδα το μήνυμά σου άλλα είχα ήδη ανταλλάξει τη φανέλα μου με παίκτη της Μπράιτον. Στείλε μου σε μήνυμα τη διεύθυνσή σου και θα στη στείλω".

Η απάντηση του Γκαμπονέζου επιθετικού βρήκε ανταπόκριση από τους οπαδούς της Άρσεναλ οι οποίοι τον συνεχάρησαν για αυτήν την κίνησή του.

Photo credits: Gareth Fuller/PA via AP

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ