VIRAL

Ο Μπουρούσης σε ρόλο Στράτου Διονυσίου

BASKET LEAGUE / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μπουρούσης πήρε το μικρόφωνο και το έριξε στο τραγούδι στον γάμο του Βλάντο Γιάνκοβιτς (VIDEO).

Η Πάρος αποτέλεσε σημείο συνάντησης για δεκάδες μπασκετμπολίστες το βράδυ του Σαββάτου (21/7), με αφορμή τον γάμο του Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο 28χρονος φόργουορντ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας , αφήνοντας κατά μέρους την εργένικη ζωή, με κουμπάρο τον Νώντα Παπαντωνίου.

Το γλέντι που ακολούθησε είχε έντονο πορτοκαλί χρώμα, αφού το "παρών" έδωσαν δεκάδες φίλοι και πρώην συμπαίκτες του. Πέραν αυτού όμως είχε τραγούδι και χωρό, με τον Γιάννη Μπουρούση να αναλαμβάνει -κατά καιρούς- να... διασκεδάσει τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο για να τραγουδήσει, με την ερμηνεία του στο "βρέχει φωτιά στην στράτα μου" του Στράτου Διονυσίου να δίνει την αφορμή για το ζεϊμπέκικο του γαμπρού...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ