VIRAL

Ο Μπεν Γεντέρ τρολάρει Μίλαν και Λίβερπουλ για το 3-3

Sevilla's Wissam Ben Yedder, center, celebrates after scoring his side's second goal from the penalty spot during a Champions League group E soccer match between Sevilla and Liverpool, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Wissam Ben Yedder, center, celebrates after scoring his side's second goal from the penalty spot during a Champions League group E soccer match between Sevilla and Liverpool, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ο Βισάμ Μπεν Γεντέρ, σκόρερ δύο τερμάτων στην επιστροφή της Σεβίλλης από 0-3 κόντρα στη Λίβερπουλ, θυμήθηκε τη... Μίλαν μετά από το τέλος του αγώνα στην Ανδαλουσία.

Ο πρωταγωνιστής στην επιστροφή της Σεβίλλης απέναντι στη Λίβερπουλ, Βισάμ Μπεν Γεντέρ, δεν έχασε χρόνο. Μετά από τα δύο γκολ που σημείωσε στο 2ο ημίχρονο του αγώνα στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" και το τρίτο του Γκουίντο Πισάρο, με το οποίο οι Ανδαλουσιάνοι γύρισαν τον αγώνα από 0-3, πήρε το κινητό του στο χέρι και έκανε το πιο... αναμενόμενο tweet.

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος έφτασε τα επτά τέρματα και ξεπέρασε τον Φρεντερίκ Κανουτέ στην πρώτη θέση των σκόρερ του συλλόγου στη διοργάνωση, ανέβασε ένα print screen από το φινάλε του αγώνα που δείχνει τους σκόρερ και πότε σημείωσε γκολ ο καθένας, συνοδεία ενός μηνύματος.

"Ελπίζω η Μίλαν να το είδε", έγραψε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος για να μην αφήσει καμία αμφιβολία ότι θα δουν το tweet του οι άνθρωποι των "ροσονέρι", έκανε tag τον λογαριασμό της ιταλικής ομάδας στο twitter.

Photo credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ