VIRAL

Ο Μέσι δεν αναγνώρισε τον Ντριούσι!

Ο Μέσι δεν αναγνώρισε τον Ντριούσι!

Είναι συμπατριώτες, γεννημένοι στο ίδιο μέρος (Ροσάριο), συνάδελφοι και φωτογραφήθηκαν μαζί. Μόνο που ο Λιονέλ Μέσι κατάλαβε ότι πόζαρε δίπλα στον Σεμπαστιάν Ντριούσι, μόνο όταν είδε τη φωτογραφία στα social media.

Ο 21χρονος Αργεντινός επιθετικός της Ζενίτ και πρώην της Ρίβερ Πλέιτ, Σεμπαστιάν Ντριούσι, δεν είναι στις κλήσεις του Χόρχε Σαμπαόλι για το φιλικό της "αλμπισελέστε" με τη Ρωσία (11/11, 15:00) στο "Olimpiyskiy stadion Luzhniki" της Μόσχας.

Αλλά, μιας και είναι κάτοικος Ρωσίας, ταξίδεψε από την Αγία Πετρούπολη στην πρωτεύουσα της χώρας για να επισκεφτεί το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της εθνικής Αργεντινής και να συνομιλήσει με συμπατριώτες του και πρώην συμπαίκτες του (Μαμάνα, Κρανεβίτερ, Παρέδες, Ριγκόνι).

Εκεί, συνάντησε τον Λιονέλ Μέσι. Αλλά, ο "Pulga" δεν τον αναγνώρισε καθώς ο Ντριούσι φορούσε καπέλο. Ο "αστέρας" της Μπαρτσελόνα κατάλαβε με ποιον έβγαλε φωτογραφία, μόνο όταν είδε τη φωτογραφία στα social media.

Ο "λεόν" δημοσίευσε τη φωτογραφία του με τον Μέσι και τη συνόδευσε με τη λεζάντα: "Ευχαριστώ για τη φωτογραφία, ίνδαλμα". Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ