VIRAL

Ο Ματεράτσι έκανε τοιχογραφία στο σπίτι του το χτύπημα του Ζιντάν

Ο Ματεράτσι έκανε τοιχογραφία στο σπίτι του το χτύπημα του Ζιντάν
AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Μάρκο Ματεράτσι ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία μπροστά από έναν τοίχο του σπιτιού του, ο οποίος έχει διακόσμηση από την περίφημη επίθεση του Ζινεντίν Ζιντάν στο Μουντιάλ 2006 (pic).

Ο Μάρκο Ματεράτσι αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους του στο instagram φωτογραφίες από το σπίτι του. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία εντυπωσιακή βίλα, με δωμάτιο μόνο για τα παπούτσια του βετεράνου διεθνή ποδοσφαιριστή, άνετους χώρους, θέα και μία... ιδιαιτερότητα.

Σε έναν τοίχο του σπιτιού, ο οποίος φαίνεται πως πρόκειται για εξωτερικό, ο άλλοτε πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Ιταλίας έχει στολίσει χρησιμοποιώντας φωτάκια που αναπαριστούν μία από τις πιο διάσημες σκηνές του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην οποία πρωταγωνίστησε.

Η αναφορά φυσικά γίνεται για το χτύπημα που δέχθηκε με το κεφάλι από τον Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό της "σκουάντρα "ατζούρα" με τη Γαλλία το 2006, φάση η οποία εν πολλοίς έκρινε και την έκβαση του αγώνα, με την αποβολή του "Ζιζού".

Στο σχέδιο υπάρχει μία φιγούρα σκυμμένη, έτοιμη να χτυπήσει μία άλλη φιγούρα, η οποία είναι όρθια και έχει σηκώσει ένα τρόπαιο σαν εκείνο του Μουντιάλ.

Μπροστά από αυτήν τη διακόσμηση έχει στηθεί και ο ίδιος ο 44χρονος Ματεράτσι, ο οποίος ποζάρει χωρίς κάποια γκριμάτσα.

Όπως είναι φυσικό, τα σχόλια στο ποστ του ποικίλου: οι Ιταλοί τον αποθεώνουν, οι Γάλλοι τον βρίζουν...

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ